Vargha Tamás és Törő Gábor milliókért lógatják a lábukat a Parlamentben

Vargha Tamás és Törő Gábor milliókért lógatják a lábukat a Parlamentben

A busás fizetésük akkor is a bankszámlára folyik, ha nem tesznek semmit a lakosok és város érdekében. Úgy gondolták, miért is fárasztanák akkor magukat?!

A válsághelyzet ideje alatt emberek tömegei veszítették el munkájukat, és rengeteg lakosnak került veszélybe a megélhetése.

A pofátlan vámpírkormánynak pedig ez idő alatt is az volt a legfontosabb, hogy a haveri társaságot továbbgazdagítsa. Ugyanis annak ellenére sem maradt el az idei fizetésemelés az Országgyűlésben, hogy az országunk gazdasága szinte összeroppant. 

A legelszomorítóbb, vagy inkább legfelháborítóbb pedig az, hogy a fideszes csicskák még csak nem is dolgoznak meg az 1,1 milliós alapbérükért.

Igen, alapbér, amire még jönnek a pótlékok. Konklúzió: Magyarországon az Orbán-nyallerek igazán szép summát tesznek zsebre havonta.

Tudniillik, a magyar képviselői alapbért a nemzetgazdasági havi átlagos bruttó bér háromszorosában határozták meg. Miután a KSH februárban közölte az adatokat, az Országgyűlés megszorozta azt, így itthon a fidesz-báb képviselők április hónaptól kezdve 989 700 forintos alapbér helyett laza 1 103 400 forintot visznek haza.

És mi a helyzet a fehérvári csápokkal?

A helyi fideszes bérencek, Törő Gábor és Vargha Tamás a térség országgyűlési képviselői jól megszedhetik magukat a pótlékokkal együtt, amik hozzásegítik őket ahhoz, hogy az alapbérük 1,2-szeresére rúgó 1 millió 324 080 forint legyen a havi keresetük. Két tagság vagy a törvényalkotási bizottsági tagság esetében ez másfél millió forinti havi bruttót fog jelenteni. Erre meg még jön a szerény miniszteri fizetés.

Mindezt miért? Konkrétan a semmiért. Magyarországon túl sok olyan fideszes sz*rházi van, akik ritkán látogatják az úgynevezett munkahelyüket és alig-alig szólalnak fel a lakosok és települések nevében. A fehérvári csápoknak sem sikerült olyan jól teljesíteni az elmúlt két évben.

Vargha 2018 óta 5 önálló indítványt nyújtott be, és 28-szor volt képes felszólalni. Törő 7 indítványt és 23 felszólalást tudhat magáénak. Inkább nem számoljuk ki, hogy a felszólalásaik percenként hány millióba kerültek a miskolciaknak, mert már a gondolatától is rosszul vagyunk. 

A két Orbánista most pedig mehet a jól megérdemelt nyáriszünetére, a "munkát" ugyanis csak szeptemberben folytatják.

Ha lehet kérni, gondoljanak a munkanélküliekre és a napi 12 órát robotoló polgárokra, amikor lógatják a lábukat a klímás helyiségben, milliókkal a zsebükben. Köszönjük!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Palkovics tárcája mellébeszélt: a közalkalmazottak tömeges leépítéséről kérdezték

A gusztustalan Orbán-kormány képtelen elárulni, hogy további munkavállalóktól vonnák-e meg a közalkalmazotti státuszukat.

  • 2020.08.05

Fehérvár polgármestere a nyafogásról prédikál, miközben ő is folyton azt csinálja

A fehérvári fideszes polgármester próbálja menteni a menthetőt. Az Orbán-bábbal csak az a baj, hogy elfelejti, nem hülyék a helyi lakosok. 

  • 2020.08.04

Durva: a Fejér megyei polgároknak Budapestre kell utazni fogászatra

Fejér megyei lakos vagy és fáj a fogad? Nos, van egy rossz hírünk. Laza egy óráig döcöghetsz a budapesti Szentkirályi utcai ügyeleti központig. Köszönd a kormánynak!