A Megyei Pénzügyi Keret 64,5 millió forint támogatásról döntött

A Megyei Pénzügyi Keret 64,5 millió forint támogatásról döntött

A Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlés, amely a Fejér Megyei Önkormányzat által van működtetve minden évben pályázatot ír ki a megye települései számára.

Kötelező feladataik ellátásához és a pályázatok megvalósításához szükséges támogatás biztosítása céljából.

2020-ban a közgyűlés kilenc település vonatkozásában 64,5 millió forint biztosításáról hozott döntést.

Dr. Molnár Krisztián a Megyei Önkormányzat, valamint a Megyei Pénzügyi Keret Közgyűlés elnöke az alábbi tájékoztatást nyújtotta:

A döntésnek megfelelően Sárosd egészségház kialakítására 4 millió, Sárkeszi a háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelő, valamint ravatalozó nyílászáróinak cseréjére 1,8 millió, Bodajk a "Zöld város kialakítása Bodajk településen" című pályázat önerejének forrás kiegészítésére 12 millió, Kulcs ingatlan vásárlásra szociális és gyermekjóléti, gyermekvédelmi feladatok ellátása céljából 10 millió, Tác a Százszorszép Óvoda tornaszobájának fejlesztésére 6 millió, Jenő a polgármesteri hivatal, orvosi rendelő és az óvoda felújítására, valamint kerékpáros pihenőhely, játszótér kialakítására 8 millió, Magyaralmás az ivóvízhálózat, valamint belterületi utak, járdák felújítására 3 millió forint, Szabadhídvég óvoda építésre 9,6 millió forint, Mezőkomárom az óvoda felújítására, és az orvosi rendelő fejlesztésére 10 millió forintot nyert.

 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Hiába fizetünk neki milliókat, Törő Gábor nem hajlandó dolgozni

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Székesfehérvár Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

  • 2020.07.20

Székesfehérváron ülésezett a Megyei Jogú Városok Szövetsége

Nehéz helyzetbe kerültek a települések. Az önkormányzatokat megsarcolták. Volt mit megbeszélni. 

  • 2020.07.17

Már tavasszal elkezdődhet a Lánchíd felújítása

Budapest vezetése nem hagyja, hogy Orbán és bábjai tovább hátráltassák a Lánchíd felújítását. Még ebben a hónapban kiírhatják az erről szóló közbeszerzést.