Fehérvár polgármestere a nyafogásról prédikál, miközben ő is folyton azt csinálja

Fehérvár polgármestere a nyafogásról prédikál, miközben ő is folyton azt csinálja

A fehérvári fideszes polgármester próbálja menteni a menthetőt. Az Orbán-bábbal csak az a baj, hogy elfelejti, nem hülyék a helyi lakosok. 

Megjelent a polgármester negyedik jegyzete is 'A nyafogásról' címmel.

Melynek lényege, hogy a válsághelyzetben mindenki csak nyafogott. Azaz, azok az önkormányzatok, azok a polgármesterek, akik hibáztatni vagy számonkérni merték az államot, nem tettek mást, csak nyafogtak.

Ha azonban a polgármester első reflexe mást hibáztatni, felfele mutogatni az nem városvezetés, az nyafogás. A nyafogással semmi gond nincs kávéházi beszélgetéseken, azonban bármilyen közösséget, várost vezetni panaszkodással nem lehet. A nyafogó vagy nem ér el semmit, viszont még gyengének, áldozatnak is tűnik, vagy tehetetlenségével kiprovokálja, hogy valaki más elvégezze az ő felelősségi területébe tartozó feladatok, ekkor viszont feleslegessé tette magát. Az önkormányzati szektor sajátossága, hogy a nyafogó semmittevők itt egész sokáig elvegetálhatnak...

A fidesz-bérenc csak azt felejtette el, hogy ő maga mennyit panaszkodott az elmúlt időszakban. 

A kommentszekcióban egy igen fontos és jól megfogalmazott hozzászólásra bukkantunk. Nem is szaporítanánk tovább a szót, hiszen tökéletesen összegzi Cser-Palkovics mondandójának iróniáját.

Hiszen 2 nappal ezelőtt még épp Cser-Palkovics András panaszkodott ("nyafogott", ahogy ő maga írja), hogy ne az állam mondja meg, hogy mire költsünk, hanem maradjon helyben több forrás. Most meg a 2 nappal ezelőtti önmagát szólja meg, hogy hát nem kell panaszkodni. Tehát ezek az írások nem egy egységes gondolat alapján születnek, hanem a polgármester csapong. Színház az egész... Ez az írás pusztán arra jó, hogy a jogos kritikákkal szemben megvédje a korrupt Fideszt.

Pontosan ezt értettük az alatt, hogy a helyi polgárok nem hülyék. Még akkor sem, ha a polgármester szereti őket annak nézni. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Koronavírus: Fejér megyében is magas a fertőzöttek száma

Az országos isztifőorvos szerint a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől, emiatt másfajta édekezési stratégia kerül bevezetésre.

  • 2020.09.21

Botrány Fejér megyében: Perkáta fideszes polgármestere a független képviselők lemondását kéri

Ez nagyon durva, ilyet még nem láttunk. A fidesz-báb Somogyi Balázs, a Fejér megyei Perkáta település polgármestere azt kéri a többségben lévő független képviselőktől, hogy legalább ketten adják vissza a mandátumukat.

  • 2020.09.18

Dr. Márton Roland: A Fidesz elvett 25 buszjáratot a fehérváriaktól

... majd nagy nehezen visszaszolgáltatott 6-ot és most arra várnak, hogy a lakosok ujjongjanak örömükben. Nem fognak.