A fehérvári kormányzók szerint az ellenzék gyűlöletkeltő bejegyzéseket tett közzé a Facebook-on

A fehérvári kormányzók szerint az ellenzék gyűlöletkeltő bejegyzéseket tett közzé a Facebook-on

A fehérvári fideszesek újbóli gyűlöletkeltése ismét elkezdődött. Nem először teszik ezt, de az ellenzék már rohadtul kezd beleunni. 

Dr. Márton Roland közösségi média oldalán mesélte el véleményét. 

A helyi Fidesz ugyanis próbálja az ellenzék nevét bemocskolni azzal, hogy utóbbiak gyűlöletkeltő megjegyzéseket tettek közzé Facebook-on a válság ideje alatt és a védekezésben résztvevőket gyalázták, sőt még köszönetet sem nyilvánítottak az első vonalban teljesítőknek.

Persze, ez mind nem igaz, és ők sem tudtak konkrét példával érvelni.

Beszédes demokráciafelfogás az a helyi kormánypárti vélemény, mely szerint az ellenzéki politikusoknak nem kéne a Facebook-on politikai bejegyzéseket megosztaniuk, véleményüket csak a közgyűlésben szabadna elmondaniuk - írta Aranyosi.

A gyűlöletkeltés az az, amit ők csinálnak. Minden erejükkel azon vannak, hogy a lakosokat az ellenzék ellen uszítsák, és ezzel eltereljék magukról a figyelmet. 

Mi előre szólunk: ez nem fog sikerülni. A fideszes csicskák mocskait soha nem fogjuk elfelejteni. A fehérvári fideszesekét sem.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Palkovics tárcája mellébeszélt: a közalkalmazottak tömeges leépítéséről kérdezték

A gusztustalan Orbán-kormány képtelen elárulni, hogy további munkavállalóktól vonnák-e meg a közalkalmazotti státuszukat.

  • 2020.08.05

Fehérvár polgármestere a nyafogásról prédikál, miközben ő is folyton azt csinálja

A fehérvári fideszes polgármester próbálja menteni a menthetőt. Az Orbán-bábbal csak az a baj, hogy elfelejti, nem hülyék a helyi lakosok. 

  • 2020.08.04

Durva: a Fejér megyei polgároknak Budapestre kell utazni fogászatra

Fejér megyei lakos vagy és fáj a fogad? Nos, van egy rossz hírünk. Laza egy óráig döcöghetsz a budapesti Szentkirályi utcai ügyeleti központig. Köszönd a kormánynak!