Vargha Tamás miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Vargha Tamás miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

131 képviselő szavazta meg a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán, hogy Kína is beleszólhasson abba, mi legyen nyilvános Magyarországon.

Most tíz évig titkosíthatják az adatokat.

A Fidesz-KDNP-vel együtt Vargha Tamás is el adta magát a Kínai Kommunista Pártnak.

A fehérváriak azzal bízták meg a Fidesz színeiben mandátumot szerző Vargha Tamást, hogy a környékbeliek érdekeit képviselje. Két lábon álló kamuportál mégis csak a kínaiak és Orbán Viktor parancsának tett eleget.

De a fehérváriak nem vakok! Nem fogják elfelejteni, mit tett Vargha Tamás, amikor arról döntenek majd, ki képviselje őket a jövőben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Fehérvár polgármestere havi 10 ezer forintot vesz ki a az önkormányzati dolgozók zsebéből

Az történt ugyanis, hogy a fideszes csicska egyszemélyben döntött az önkormányzat idei évi költségvetésének módosításáról.

 
  • 2020.06.11

Több, mint 301 millióval jutna több Fehérvárnak, ha az Orbán-kormány nem költené el propagandára

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Fehérvár városának is. 

  • 2020.06.04

Milliós fizetést tesz zsebre a semmiért Vargha Tamás és Törő Gábor

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a fehérvári Fidesz-csicskák úgy is megkeresik a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni járnak, nem dolgozni.