Elmarad a Fehérvári Lecsófőző Vigasság

Elmarad a Fehérvári Lecsófőző Vigasság

Maga a polgármester jelentette be, hogy megérkezett az országos tisztifőorvostól a Fehérvári Lecsófőző Vigasság megrendezésével kapcsolatban kért állásfoglalás.

A tisztifőorvos az eseményt a járványügyi szempontból nem támogatja.

Ahogy eddig is, ezt is követően is döntéseinket az Operatív Törzs ajánlásai alapján hozzuk meg a fehérvári emberek biztonsága érdekében. Így a jelenlegi helyzetben az a felelős döntés, hogy sajnos a Lecsófőző Vigasság 2020 szeptemberében nem rendezhető meg. A befizetett részvételi díjak természetesen mindenki számára visszafizetésre kerülnek - írta a fideszes vezető Facebook-oldalán.

A fideszes Cser-Palkovics hozzátette, az állásfoglalás alapján a Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozatának bejelentett programjával kapcsolatban további szigorításokat és korlátozásokat nem kell tenniük. Azt azonban kiemelték, hogy minden megmaradó programelem úgy kerül tervezésre, hogy a nagylétszámú csoportosulások elkerülhetőek legyenek.

A fidesz-báb úgy véli, Magyarországot is eléri a koronavírus második hulláma. 

Ennek kapcsán kijelentette, hogy az önkormányzat és intézményei számára egy esetleges újabb járványhelyzettel összefüggő védekezési feladatokra a szükséges felszerelések rendelkezésre állnak. 

De hogy mi van a magán jellegű intézményekkel? Az senkit nem érdekel.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.20

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.
  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.